Onderwijsverrijking door Sportschool Pal-Jang

Speciaal Aanbod voor Scholen

Sportschool Pal-Jang streeft ernaar om niet alleen binnen onze eigen muren, maar ook in de bredere gemeenschap, een positieve invloed uit te oefenen. Met dit doel voor ogen zijn wij verheugd om een uniek aanbod te presenteren dat speciaal is ontworpen voor onderwijsinstellingen.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden scholen de mogelijkheid om gastlessen aan te vragen die de educatieve ervaring van uw leerlingen zullen verrijken. Deze lessen zijn gericht op het bevorderen van zowel fysieke als mentale weerbaarheid en kunnen worden aangepast om aan te sluiten bij de specifieke behoeften en leerdoelen van uw onderwijsinstelling.

Waarom kiezen voor Sportschool Pal-Jang?

– Holistische Ontwikkeling: Onze benadering richt zich op de algehele welzijn van de leerlingen, inclusief hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid.
– Deskundige Instructeurs: Ons team van gekwalificeerde instructeurs heeft uitgebreide ervaring met het werken met jongeren.
– Afgestemd op uw Behoeften: De inhoud van de gastlessen kan worden aangepast om te voldoen aan de curriculumvereisten en leerdoelen van uw school.

Hoe een aanvraag indienen?

Scholen die geïnteresseerd zijn in dit aanbod kunnen een aanvraag indienen door contact op te nemen via [taekwondopaljang@gmail.com] of [0612871817]. Na ontvangst van uw aanvraag zullen we een kennismakingsgesprek plannen om de specifieke behoeften en verwachtingen te bespreken.

Word deel van onze missie

Sluit u aan bij Sportschool Pal-Jang in onze missie om de volgende generatie te empoweren en hun leerervaring te verrijken. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met uw onderwijsinstelling.